Kerstmannenband X Brass speelt geheel in Amerikaanse/moderne stijl voor u allerlei bekende kerstliedjes zoals Santa's Parade, Rudolph the rednosed reindeer, Happy New Year en natuurlijk ook We wish you a merry Christmas ! Ideaal voor uw winkelcentrum, braderie bedrijfsfeest of kerstmarkt.

In menig winkelcentrum kan het publiek zich rond kerst tegoed doen aan de warme klanken van deze sneeuwpoppenband. Met het ten gehore brengen van hun hun repertoire weten deze kerstmannen de juiste sfeer neer te zetten!

Vrijdag 22 december 2017 verzorgde X Brass een optreden in Kwintsheul tijdens een Kerstviering.

Zaterdag 23 december 2017 waren kerstmannenband X Brass, Victory's Charles Dickensband en de Winterwonderband de gehele dag te vinden in de Winkelcentra Leyenburg en Dierenselaan samen met de kerstman en verschillende kerstfiguren.

Zaterdag 24 december 2016 hebben kerstmannenband X Brass, sneeuwpoppenband Frosty Brass, Victory's Charles Dickensband en de kerstanimatiegroep WC Dierenselaan /Apeldoornselaan en WC Leyenburg voorzien van de kerstsfeer.

Donderdag 22 december 2016 tijdens Kerstkoopavond in WC de Tuinen in Naaldwijk was kerstmannenband XBrass aanwezig tussen 19:00 en 21:00 uur om de nodige kerstmuziek te verzorgen.

Zaterdag 17 december 2016 zorgde X Brass voor de kerstsfeer bij de officiële opening van het opnieuw ingericht terrein voor de Loosduinse Hof (Florence) door wethouder Rabin Baldeswingh.

 Zaterdag 17 december 2016 verhoogde Frosty Brass de kerstsfeer in winkelcentrum in de Tuinen in Naaldwijk, ook Elsa en Olaf waren uitgenodigd door de Naaldwijkse winkeliers zodat de kinderen met hun op de foto konden.

Zaterdag 17 december 2016 was X Brass te gast in winkelcentrum Berkel & Rodenrijs om de sfeer te verhogen tijdens de kerstaankopen van het winkelende publiek.

Zaterdag 10 december 2016 verzorgde X Brass een kerstoptreden in WC Parijsplein in Wateringse Veld, spontaan werd daar een kerstuitvoering van onze Mannequin Challenge opgevoerd. Benieuwd naar onze Mannequin Challenge? zie de film onderaan deze pagina.

FBK Agenda

X Brass... video-channel