Logo Rommel de Bommel

Zwarte Pietenband RommelDeBommel  speelt geheel in hun eigen stijl voor u alle bekende traditionele sinterklaasliedjes maar ook  de sinterklaashits van de laatste jaren, van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht tot de brieven van Jacob, Sinterklaas wil dansen en Pepernoot, Taai Taai, Chocolade en de Stoomboot viert feest.Ideaal voor uw winkelcentrum, braderie,sinterklaasintocht of bedrijfsfeest

In menig winkelcentrum kan het publiek zich rond de sinterklaasperiode tegoed doen aan de gezellige klanken van dit orkest. Graag begeleiden wij uw Sint bij zijn bezoek aan uw winkelgebied en/of bedrijf. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw bezoekers attenties te laten ontvangen door onze strooi- en danspieten. Deze pieten zullen uw publiek/bezoekers voorzien van uw give-a-way’s.

5 december 2016 heeft een kleine bezetting van RommeldeBommel Sinterklaas vergezelt bij zijn bezoek aan CBS de Fontein in Ypenburg. 

Zaterdag 26 november 2016 was zwartepietenband RommeldeBommel de hele middag aanwezig in om het centrum van Oud-Rijswijk. 

 Zaterdag 12 november 2016 was zwartepietenband RommeldeBommel weer aanwezig bij de intocht van Sinterklaas in Leidschendam en in Voorburg.

klik hier voor een beeldverslag.

FBK Agenda

Notezooi & RdB... video-channel