Is een enthousiast dweilorkest, opgericht door (oud-)leden van de Federatieband, en is sinds de start  in 2009 als streetband FB3 uitgegroeid tot een volwaardig ruim 20 man/vrouw sterk orkest.Het repertoire bestaat uit populaire, herkenbare (feest-)muziek. Gezelligheid staat voorop maar wel op een muzikaal verantwoorde manier. 

In oktober 2014 bestonden wij alweer 5 jaar, reden om na te denken over de toekomst. We besloten naast bekende populaire muziek zoals we gewend waren, meer feestmuziek in ons repertoire op te willen nemen, en een naam en logo te gaan dragen die meer bij dit genre past, daardoor zullen  we breder inzetbaar zijn qua optredens, en in staat het publiek nog beter te kunnen vermaken. 
vanaf 27 juni 2015 zijn we definitief deze richting ingeslagen als Foutje Bedankt.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit gezellige orkest en bespeel je al een instrument? Wij vinden het  altijd leuk om nieuwe mensen te mogen begroeten!!

Instrumenten worden in bruikleen verstrekt.

De repetities  van de Foutje Bedankt zijn op vrijdagavond van 20:00 tot 22:30. Voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

6 mei 2017 was Foutje Bedankt deelnemer aan de Boerderijbloasdag in Hedel om de koeien de wei in te bloasen. Tijdens het programma heeft de boer, voor de eerste keer na de winter, zijn koeien losgelaten. 

Zaterdag 18 februari 2017 heeft Foutje Bedankt 2 optredens mogen verzorgen in de Efteling, de rest van de dag hebben de leden zich mogen vermaken in het attractiepark, een mooie teambuildingsdag.

13 mei 2017 presenteerde Foutje Bedankt zich met diverse andere dweilorkesten op de Mystery Set Party van Dweilorkest Dorst in Mijdrecht.

Koningsdag 27 april 2017 waren wet te gast in Oud Beijerland,  de dag werd gestart met het Wilhelmus gevolgd door aubade liedjes, daarna waren we tot 17:00 uur  in en om het centrum van Oud Beijerland te vinden.

Zondag 26 maart 2017  heeft Foutje Bedankt deelgenomen  aan  het Vlaardings BlaasFestival.

Vrijdag 26 augustus 2016 was Foutje Bedankt langs de kade, op de bruggen en op de sunsetmarkt te vinden tijdens de Kattukbinse Sloepenstoet.

Zaterdag 28 januari 2017 waren we te vinden bij de Kakofonie in Reeuwijk.

 

 

"Foutje Bedankt" is per 27 juni 2015 de nieuwe naam van ons dweilorkest, voorheen bekend als "Streetband FB3".

Een mooi moment, omdat we in dit weekend met alle actieve units van FB Korpsen het 70-jarig jubileum van de vereniging vieren in Parijs, onder andere met optredens in Disneyland en het Parc de Choissy.

Zaterdag 11 juni 2016 heeft Foutje Bedankt belangeloos gespeeld bij de 12e editie van de Katwijkse Kippenloop

Zaterdag 9 april 2016 speelde Foutje Bedankt op het startpunt van de 65ste Duinenmars, meerdere Haagse collega's waren aanwezig om deze festiviteit luister bij te zetten.

voor een beeldverslag klik hier

Zaterdag 27 augustus 2016 heeft Foutje Bedankt deel genomen aan het Dweilfestival in Katwijk.Een mooie zonnige en gezellige dag op een drukbezocht festival, de dag is afgesloten met een Foute BBQ.

FB Korpsen vierde haar 70 jarig bestaan met optredens in Disneyland Parijs.

Stel je een weekend voor vol plezier en vermaak … van de hand schudden van je favoriete Disney figuren, meelopen in de Disney Pre-Parade door de Mainstreet, een optreden verzorgen op het Royal Castle Stage en tot de zon ondergaat genieten van al het moois wat Disneyland Parijs te bieden heeft, en de dag er op toeren langs de bezienswaardigheden van Parijs.

FBK Agenda

Foutje... video-channel